Söka jobb

Söker du jobb?

Gillar du att arbeta självständigt och på natten? Är du ansvarsfull och noggrann? Då är jobbet som tidningsdistributör på Premo något för dig. Du kommer jobba utomhus en stor del av tiden och bra kondition får du på köpet. Med jobbet följer också en frihetskänsla och det inte bara för att du resten av dagen kan göra något annat. Många kombinerar arbetet med andra jobb eller studier.

Tidigare var yrkestiteln ”tidningsbud”. Men i och med att vi på Premo numera också delar ut tidskrifter, brev och paket så tyckte vi att det var dags att hitta en bättre titel. Valet föll på ”distributör” som mer heltäckande säger vad arbetet handlar om.

Hos oss arbetar människor i alla åldrar. Vi är ett öppet företag och är stolta över att många olika människor från olika länder arbetar hos oss. Olikheterna är stimulerande och vi lär oss av varandra hela tiden.

Några ord om arbetsuppgifterna.

Som distributör på Premo är du anställd på ett av våra cirka 40 lokala arbetsställen som ligger utspridda över hela Storstockholm med närområden.

I arbetsuppgifterna ingår att dela ut tidningar till prenumeranter samt brev, tidskrifter och paket. Utdelningen sker till alla typer av boenden, lägenheter, radhus och villor. På de lokala arbetsställena utförs också ett visst förarbete. Till exempel att göra störningsrapporter och hantera reklamationer.

Efter förarbetet packas tidningarna och distributörerna ger sig ut på utdelningsområdet som internt kallas för ”trakt”.

Om arbetstid och lön.

Den genomsnittliga arbetstiden är 2 timmar/arbetstillfälle vilka infaller mellan 02.00 och 06.00 på vardagar och mellan 02.00 och 07.00 på helgerna.

Arbetet är ett deltidsarbete och våra tjänster varierar i storlek. Den faktiska arbetstiden kan variera från natt till natt. Däremot har du alltid en garanterad veckoarbetstid som baseras på den arbetstid som du är schemalagt på.

Läs mer: Vem söker vi?, Dina förmåner, Utvecklingsmöjligheter, Ansökningsblankett.