Dina förmåner

Dina förmåner.

Det är alltid bra att lära känna varandra. Så det första som händer är att du får genomgå ett introduktionsprogram. På ett praktiskt och trevligt sätt får du lära dig mer om arbetet och om de säkerhetsrutiner som finns.

Vi arbetar förebyggande med hälsa och alla anställda får därför arbetshjälpmedel och skyddsutrustning. Hjärt- och lungräddning och ergonomigenomgångar finns på arbetsplatserna. De distributörer som arbetat mer än 900 timmar får bidrag till att köpa nya arbetsskor.

Efter sex månader får du, om du vill, företagshälsovård, friskvårdsbidrag samt en frivillig grupplivsförsäkring. De distributörer som är schemalagda minst fyra nätter per vecka kan också få en särskild natthälsokontroll.

Skön och billigare semester.

Stiftelsen för Tidningsdistributörernas Sociala Trygghetsfond äger ett flertal semesterparadis i Björnrike, Åre och i Hunnebostrand. Du som är distributör får hyra stugorna och lägenheterna till ett förmånligt pris.

Bakom stiftelsen för Tidningsdistributörernas Sociala Trygghetsfond står Svenska Transportarbetareförbundet och Medieföretagen. Idén med samarbetet är att förbättra de sociala villkoren för distributörer.

Vad är du mest intresserad av? En vecka i Härjedalens eller Jämtlands härliga fjällvärld eller på Bohusläns soldränkta klippor?

Här kan du läsa mer om erbjudandet: http://www.transport.se/Medlemskapet/Medlemsformaner/Hyr-stuga/