Tidningar och paket direkt hem till 2 miljoner stockholmare

Premo är det moderna företaget som inte släpper sin historia – att dela ut tidningar. I 50 år har vi sett till att hela Storstockholm får det fria ordet direkt hem i postlådan – varje dag året om.

Varje dag når våra tidningsbud två miljoner stockholmare. Men inte bara med morgontidningar och magasin. Vi delar också ut paket du köper på nätet. Alltifrån böcker till skönhetsartiklar. Tidningsbudet plockar också upp returer och paket som ingår i prenumerationstjänster.

Nästa steg i vårt arbete för ett hållbart samhälle är att främja återbruk och leverera varor du köper eller säljer till privatpersoner.

Genom att leverera flera typer av varor på samma gång hjälper Premo till att minska antalet transporter. 2023 blir tidningsbudens samtliga leveranser emissionsfria och sker med elfordon, cykel och till fots.

Mer fakta om Premo

Premo, Pressens Morgontjänst KB, startades 1971 för att dela ut Stockholms största morgontidningar, Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet.

Bolaget ägs av Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet och Premo omsätter drygt en halv miljard kronor (2020). Premo har närmare 1 000 tidningsbud.

Sedan september 2022 är Premo delägare i Early Bird AB, som för sina tjänster erbjuder rikstäckande distribution med tidningsbuden.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med distribution, kontakta vår marknadsavdelning